Over mij

Hier kunt u producten van Kruidenhuis Fonteyne | Lisette Timmermans aanschaffen.

Mijn naam is Lisette Timmermans en sinds 2003 ben ik gediplomeerd natuurgeneeskundige. Mijn praktijk is gevestigd in Delft. Ik ben de opleiding gestart om meer over kruiden te weten te komen. Die hadden van jongs af aan al mijn interesse.

Kruiden zie ik als geconcentreerde voeding. Je kunt er zoveel mee. Net als voeding zorgen kruiden ervoor dat alle stoffen erin zitten die nodig zijn om de opname zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Als je iets goed kunt opnemen wordt het ook allemaal beter verteerd.

"Ik geef lezingen door het hele land en ben een veel gevraagd spreker ook voor online bijeenkomsten."

De lezingen gaan allemaal uit van natuurgeneeskundige principes. Dat betekent lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander gezien worden. Als er ergens een pijntje zit, ben je daar met je aandacht bij. Als de aandacht daar is kan die niet meer ergens anders zijn. De geest is dus bezet en je creativiteit wordt bijvoorbeeld minder. Ik kan er enorm van genieten als iemand zijn hobby weer oppakt na het gebruik van kruiden.  Dit zijn processen die bijna dagelijks in de praktijk gebeuren en terug hoor als mensen kruiden hebben gekocht via de webwinkel of bij een lezing.

Na een lange zoektocht heb ik de voedingssupplementen van Beyuna gevonden. Alle supplementen van deze leverancier zijn 100 % natuurlijk en bevatten geen chemische vulstoffen. Je vind ze onder het tabblad van Beyuna in het navigatie menu, maar je kunt ze ook via de Beyuna website bestellen.

Naast kruiden werd ik steeds meer enthousiast over de darm en zijn werking. Het reinigen van het lichaam met voeding, kruiden en colonhydrotherapie zorgt ervoor dat er meer vitaliteit ontstaat.

Wil je een lezing bijwonen kijk dan op de website www.lisette-timmermans.nl of er een lezing bij jouw in de buurt gegeven wordt.