Privacy

 Aangepast 10 mei 2018 ivm AVG

 

Kruidenhuis Fonteyne | Lisette Timmermans respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  

 

Als u een bestelling plaatst, heb ik uw naam, e-mailadres, afleveradres en eventueel financiële gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van de status daarvan op de hoogte te houden.  Als u geen account aanmaakt op de beveiligde betaalserver van Santu worden de gegevens weer verwijderd nadat de bestelling is uitgevoerd. Indien u aangeeft per email op de hoogte gehouden te willen worden, gebruiken wij uw emailadres en naam totdat u zich uitschrijft.

 

Wet met betrekking tot opslaan van cookies:

Alleen indien u op onze website kiest voor 1. opslaan van favorieten en 2. opslaan van uw adresgegevens voor een bezoek de volgende keer, wordt er een cookie opgeslagen op uw computer. Alvorens dit te doen krijgt u een melding en kunt u er van afzien.

 

Als u bij Kruidenhuis Fonteyne een account aanmaakt, bewaar ik uw gegevens op een beveiligde Server van Santu. Bij uw account sla ik informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. U kunt ten alle tijde per email bij mij, de door u verstrekte gegevens die wij van u hebben opvragen. U heeft het recht om bezwaar te maken over de opgeslagen gegevens en wanneer u zich niet gehoord voelt, een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van onze bezoekers helpen me om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Kruidenhuis Fonteyne | Lisette Timmermans verkoopt uw gegevens niet

Kruidenhuis Fonteyne | Lisette Timmermans zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, zoals Santu die de betaling verwerkt. De doormij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

 

De door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Kruidenhuis Fonteyne | Lisette Timmermans.

Ik waardeer het vertrouwen dat u in mij stelt en ik zal daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

 

Kruidenhuis Fonteyne

Lisette Timmermans, natuurgeneeskundig therapeut

Oosteinde 179, 2611 VD  DELFT.

Tel: 015-2144221

E-Mail: info@lisette-timmermans.nl

KvK-nummer: 27301368

BTW-identificatienummer: NL001533280B64

Lid van:

•      NWP: P1322, https://nwp-natuurgeneeskunde.nl/

•      AGBpraktijk: 90-(0)08468

•      AGB: 90-029494

•      KAB – geschillencommissie