Salix alba - Schietwilg
Salix alba - Schietwilg

Salix alba - Schietwilg

15-P4278
Bestel
  • Beschrijving

Verse schors

Wilg is een EHBOkruid en lymfekruid. Van de schietwilg is de aspirine afgeleid.

"Onlangs" is het gebruik van wilg bij lage rugpijn aangetoond door onderzoekers van het gerenommeerde Cochrane Centre for systematic reviews (H et al., 2014).

Wilg past bij een persoon die zijn of haar emoties vashoudt en zich niet voldoende uit. Het past ook bij mensen die niet goed tegen veranderingen kunnen.

Van dit kruid wordt de verse schors gebruikt,afkomstig is van plantmateriaal dat op natuurlijke wijze geteeld is zonder kunstmest en chemische bestrijding.

Er wordt gebruik gemaakt van bio ethanol. Dat betekent dat de alcohol afkomstig is van plantmateriaal dat op natuurlijke wijze geteeld is zonder kunstmest en chemische bestrijding!

Salix alba tinctuur bevat geen GMO (genetische gemodificeerde producten). Het is niet bewerkt of in aanraking geweest met radioactiviteit. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten

Het alc. % is 66 %. De verhouding vaste stof vloeistof is 1:1,33.

De tinctuur wordt gemaakt van vers kruid. De alcohol is bio ethanol. Dit betekent dat de alcohol gemaakt is van plantaardig materiaal. 

Gebruik, tenzij anders voorgeschreven:
3 x daags 40 druppels.

Bij grotere verpakkingen is het aan te raden een pipet of een druppelflesje van 100 ml en een druppeldop mee te bestellen.

  • De aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden
  • Koel en droog bewaren
  • Buiten bereik van kleine kinderen houden
  • Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen
  • Een lichte vertroebeling / bezinking heeft geen invloed op de kwaliteit
  • Schudden voor gebruik