L-Malinezuur is de foodgrade malinezuur. Dit betekent dat deze malinezuur 100 % wordt opgenomen door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de DL-Malinezuur. Er worden geen vulstoffen gebruikt in dit product.
Andreas Moritz raad L-Malinezuur aan in zijn boek de ongelooflijke leverreiniging, bij een overgevoeligheid is voor appelsap, als je winderig wordt van de appelsap of als er last is van schimmels in de darm.
Gebruik malinezuur als je moeite hebt met de grote hoeveelheden appelsap die je voor de leverzuivering moet drinken. Het is aan te raden te gebruiken bij aandoeningen zoals diabetes, hypoglykemie, schimmelinfecties (candida) en maagzweren.
In dergelijke gevallen kun je de appelsap vervangen door maline zuur in poedervorm (liever geen capsules)
Gebruik:
1/2 tot 1 theelepel op 1 liter water op kamertemperatuur, oplossen en drinkt dit in kleine hoeveelheden gedurende de elke dag van de voorbereiding van de leverzuivering ( in plaats van de appelsap): totaal 6 dagen
35 gram is voldoende voor 2 leverreinigingen als je 1/2 theelepel gebruikt.
Prijsopbouw in de webwinkel:
Bij de prijs van de grotere verpakking wordt de prijs van de kleinste hoeveelheid opgeteld.